Padi logo


TritonDivers specialiseert zich in de Padi duikopleidingen. Padi is een wereldwijde organisatie die je op elke vakantiebestemming tegenkomt. Bij elke opleiding die je volgt, krijg je een bijhorend brevetkaartje waarmee het plaatselijke duikcenter je in de juiste groep kan indelen, afhankelijk van je niveau en ervaring.
De Padi opleidingen gaan van beginner, gevorderde tot zelfs dive-master of instructeur.
De cursussen kan je volgen bij onze ervaren duik instructeurs, waar je ook het lesmateriaal kan bekomen. Loop gerust eens door onze opleidingen en vraag meer informatie op info@tritondivers.be

Adventure Diver


De Adventure Diver cursus laat je meer uit het duiken halen omdat je kennismaakt met nieuwe duikavonturen. Het is een prima mogelijkheid om je duikvaardigheden samen met je instructeur te verbeteren en meer zelfvertrouwen te krijgen.
Verdiep jezelf in 3 Adventure Dives naar keuze en wordt PADI Adventure Diver.
Deze cursus is niet vereist voor het starten van de PADI Advanced Open Water Diver cursus waar je 5 Adventure Dives nodig hebt voor het behalen van het brevet.

Deelnamevereisten :
PADI Open Water Diver
of PADI Junior Open Water Diver

Minimum leeftijd :
15 jaar
10 jaar met PADI Junior Open Water Diver

Duur :
Theorielessen
3 open water Adventure duiken naar keuze

Inhoud :
PADI Adventures in Diving handboek
PADI Adventures in Diving DVD
PADI PIC (Personal Identification Card)
PADI (junior) Open Water Diver brevet + kosten
Huurprijs duikuitrusting NIET inbegrepen voor de lessen

Tritondivers

Duikclub Tritondivers Wachtebeke – elke vrijdag zwembadtraining in het provinciaal domein puyenbroeck – clubduiken in de Belgische en Nederlandse wateren – ervaren duikinstructeurs – familiale sfeer – ideaal om te starten maar ook voor ervaren duikers – aandacht voor fysiek – allerhande activiteiten – duikweekends en de jaarlijkse duikreis – professionele opleidingen -
3 gratis zwembadtrainingen - Padi gecertificeerd.

Contacteer ons