Voorzitter & Opleidingen: Erik Van Hoecke

Per toeval eigenlijk in de duikwereld gesukkeld. Hiervoor wees er eigenlijk niets op dat ik ooit zou duiken. Misschien ligt het wel aan de documentaires uit de jaren 70 van Jacques Yves Cousteau? Na een initiatie in 2002 heb ik de trainingen gevolgd bij een duikclub in Lebbeke. In 2003 ben ik overhaald geweest om de cursus Open Water Diver te volgen. Sindsdien is het hard gegaan.

2004 Advanced Open Water - 2006 Rescuediver - 2008 Divemaster - 2009 EFR instructeur, Open Water Instructeur - 2010 Specialty Instructeur: Equipment, Drysuit, Nitrox, Wreck, Deep, Digital Underwater Photo-grapher - 2012 Master Scubadiver Trainer.


Secretaris: Roger Louis

Hoi, ik ben Roger, geboren in 1960 en secretaris van Tritondivers. Beroepsmatig vul ik mijn dagen met het oplossen van netwerkproblemen en communicatieknopen ontwarren. Je hebt het geraden, ik zit in de IT-wereld. In mijn vrije tijd (als ik die heb) zit ik graag onder water, liefst met goed gevulde (duik)fles natuurlijk.

Roger is Padi Rescue Diver.


Penningmeester: Wim De Serrano

Ik ben Wim en woonachtig te Lochristi. Als verantwoordelijke bij Renmans weet ik om te gaan met de financiele kant van het verhaal. Door mijn werkzaamheden kan ik er tegenwoordig niet veel bij zijn maar blijf toch met hart en nieren met de club begaan. Eens TritonDiver, altijd TritonDiver.

Wim is Advanced Open Water.


Tritondivers

Duikclub Tritondivers Wachtebeke – elke vrijdag zwembadtraining in het provinciaal domein te Puyenbroeck – clubduiken in de Belgische en Nederlandse wateren – ervaren duikinstructeurs – familiale sfeer – ideaal om te starten maar ook voor ervaren duikers – aandacht voor fysiek – allerhande activiteiten – duikweekends en de jaarlijkse duikreis – professionele opleidingen -
3 gratis zwembadtrainingen - Padi gecertificeerd.

Contacteer ons