Voorzitter & Opleidingen: Erik Van Hoecke

Per toeval eigenlijk in de duikwereld gesukkeld. Hiervoor wees er eigenlijk niets op dat ik ooit zou duiken. Misschien ligt het wel aan de documentaires uit de jaren 70 van Jacques Yves Cousteau? Na een initiatie in 2002 heb ik de trainingen gevolgd bij een duikclub in Lebbeke. In 2003 ben ik overhaald geweest om de cursus Open Water Diver te volgen. Sindsdien is het hard gegaan.

2004 Advanced Open Water - 2006 Rescuediver - 2008 Divemaster - 2009 EFR instructeur, Open Water Instructeur - 2010 Specialty Instructeur: Equipment, Drysuit, Nitrox, Wreck, Deep, Digital Underwater Photo-grapher - 2012 Master Scubadiver Trainer.


Secretaris: Roger Louis

Hoi, ik ben Roger, geboren in 1960 en secretaris van Tritondivers. Beroepsmatig vul ik mijn dagen met het oplossen van netwerkproblemen en communicatieknopen ontwarren. Je hebt het geraden, ik zit in de IT-wereld. In mijn vrije tijd (als ik die heb) zit ik graag onder water, liefst met goed gevulde (duik)fles natuurlijk.

Roger is Padi Rescue Diver.


Hoofdtrainer: Hans Tieleman

En dan onze Hans, de goedheid zelf, staat altijd klaar om de handen uit de mouwen te steken en te helpen waar hij kan.
We kennen hem ook allemaal als de ambiancemaker binnen het bestuur. Ondanks het feit dat hij meer dan zijn handen vol heeft binnen zijn eigen bedrijf (graaf- en grondwerken, terrassen, afbraakwerken, enz.), neemt Hans alle trainingen voor zijn rekening.

Hans is DiveMaster.


Penningmeester: Wim De Seranno

Sinds kort is Wim een volwaardig lid van ons bestuur. Als uitbater van de Renmans slagerij in Zelzate is hij een man naar ons hart. Wim houd zicht vooral bezig met de logistieke zaken van de club en beheert het clubmateriaal, waaronder ook de verhuurmodule.

Wim is Padi Rescue Diver.

Tritondivers

Duikclub Tritondivers Wachtebeke – elke vrijdag zwembadtraining in het provinciaal domein te Puyenbroeck – clubduiken in de Belgische en Nederlandse wateren – ervaren duikinstructeurs – familiale sfeer – ideaal om te starten maar ook voor ervaren duikers – aandacht voor fysiek – allerhande activiteiten – duikweekends en de jaarlijkse duikreis – professionele opleidingen -
3 gratis zwembadtrainingen - Padi gecertificeerd.

Contacteer ons