Padi logo


TritonDivers specialiseert zich in de Padi duikopleidingen. Padi is een wereldwijde organisatie die je op elke vakantiebestemming tegenkomt. Bij elke opleiding die je volgt, krijg je een bijhorend brevetkaartje waarmee het plaatselijke duikcenter je in de juiste groep kan indelen, afhankelijk van je niveau en ervaring.
De Padi opleidingen gaan van beginner, gevorderde tot zelfs dive-master of instructeur.
De cursussen kan je volgen bij onze ervaren duik instructeurs, waar je ook het lesmateriaal kan bekomen. Loop gerust eens door onze opleidingen en vraag meer informatie op info@tritondivers.be

Dive Master


Als eerste stap voor het opleiden van kader in de duikopleiding speelt de PADI Divemaster cursus een essentiële rol binnen het PADI systeem voor duikopleidingen. Zij die tot PADI Divemaster gebrevetteerd worden, assisteren instructeurs bij het opleiden van duikers.

Deelnamevereisten :
PADI Advanced Open Water Diver
PADI Rescue Diver
EFR brevet (niet ouder dan 2 jaar)
Minimaal 60 gebrevetteerde duiken
Volledige eigen duikuitrusting volgens PADI normen

Minimum leeftijd :
18 jaar

Duur :
10 theorielessen
stageperiode
uitvoeren van diverse opdrachten
8 theoretische examens

Inhoud :
PADI Divemaster handboek
PADI Divemaster DVD
The Encyclopedia of Recreational diving (een grondig overzicht van natuurkunde, fysiologie en uitrusting, toegespitst op duiken)
The Diving Knowledge Worlbook (een boek voor zelfstudie dat je gebruikt ter voorbereiding op de Divemaster en Instructeursexamens)
PADI PIC (Personal Identification Card)
PADI Divemaster brevet + kosten
Diverse andere benodigdheden

Tritondivers

Duikclub Tritondivers Wachtebeke – elke vrijdag zwembadtraining in het provinciaal domein puyenbroeck – clubduiken in de Belgische en Nederlandse wateren – ervaren duikinstructeurs – familiale sfeer – ideaal om te starten maar ook voor ervaren duikers – aandacht voor fysiek – allerhande activiteiten – duikweekends en de jaarlijkse duikreis – professionele opleidingen -
3 gratis zwembadtrainingen - Padi gecertificeerd.

Contacteer ons