Padi logo


TritonDivers specialiseert zich in de Padi duikopleidingen. Padi is een wereldwijde organisatie die je op elke vakantiebestemming tegenkomt. Bij elke opleiding die je volgt, krijg je een bijhorend brevetkaartje waarmee het plaatselijke duikcenter je in de juiste groep kan indelen, afhankelijk van je niveau en ervaring.
De Padi opleidingen gaan van beginner, gevorderde tot zelfs dive-master of instructeur.
De cursussen kan je volgen bij onze ervaren duik instructeurs, waar je ook het lesmateriaal kan bekomen. Loop gerust eens door onze opleidingen en vraag meer informatie op info@tritondivers.be

EFR


De cursus Emergency First Response, primaire (Reanimatie en AED) en secondaire (Eerste hulp) zorg, vormt de basisopleiding voor niet-medici voor het handelen in noodgevallen.
In de cursus zijn vaardigheden voor reanimatie en eerste hulp geïntegreerd in een stappenplan dat voor leken makkelijk te onthouden is. De cursus vindt plaats in een ontspannen sfeer en duurt één dag.
Om dit brevet geldig te houden moet je elke 2 jaar een opfrissing volgen.

Deelnamevereisten :
geen

Minimum leeftijd :
geen

Duur :
1 dag opleiding

Inhoud :
PADI Emergency First Response handboek
PADI PIC (Personal Identification Card)
PADI Emergency First Response brevet + kosten
Pocket Mask

Tritondivers

Duikclub Tritondivers Wachtebeke – elke vrijdag zwembadtraining in het provinciaal domein puyenbroeck – clubduiken in de Belgische en Nederlandse wateren – ervaren duikinstructeurs – familiale sfeer – ideaal om te starten maar ook voor ervaren duikers – aandacht voor fysiek – allerhande activiteiten – duikweekends en de jaarlijkse duikreis – professionele opleidingen -
3 gratis zwembadtrainingen - Padi gecertificeerd.

Contacteer ons