Oprichting

Tritondivers is ontstaan eind 2009 uit een groep duikers die elkaar de afgelopen jaren leren kennen hebben aan de waterkant en die allen één ding gemeen hadden, namelijk de behoefte aan een degelijke, betrouwbare en vooral menswaardige duikclub, waar het respect voor mekaar en het vriendschappelijke centraal staan en waar er altijd plaats is voor een lach en grap. Er wordt bij Triton divers geen onderscheid gemaakt betreffende de verschillende strekkingen die men in de duikwereld terugvindt (PADI, Nelos, Aida, ISS,...) Kortom IEDEREEN is welkom !


Doelstelling

Tritondivers wil anderen warm maken voor het duiken en hen daarin begeleiden en steunen zoals het hoort. Niet iedereen voelt zich vanaf de eerste duik als een vis in het water en wij vinden het belangrijk om dat gevoel wel over te brengen op beginnende duikers. Dit kan alleen maar als niemand na een eerste opleiding al aan zijn of haar lot wordt overgelaten.
Het duiken doen we als club samen en iedereen wordt daarin in zijn of haar waarde gelaten. Beginnende duikers moeten de mogelijkheid krijgen om samen met hoger gebrevetteerde duikers te gaan duiken. Dit is volgens ons de enige manier om het geheel boeiend te houden en iedereen in zijn of haar kunnen en mogelijkheden te laten groeien.

Tritondivers

Duikclub Tritondivers Wachtebeke – elke vrijdag zwembadtraining in het provinciaal domein puyenbroeck – clubduiken in de Belgische en Nederlandse wateren – ervaren duikinstructeurs – familiale sfeer – ideaal om te starten maar ook voor ervaren duikers – aandacht voor fysiek – allerhande activiteiten – duikweekends en de jaarlijkse duikreis – professionele opleidingen -
3 gratis zwembadtrainingen - Padi gecertificeerd.

Contacteer ons