2ehands materiaal

Als club willen we hier de leden de kans geven om hun 2e hands materiaal te koop aan te bieden. Vooral nieuwe leden kunnen hier hun voordeel mee doen, duikmateriaal is nu éénmaal niet goedkoop.
Voorwaarden
Wil je materiaal te koop aanbieden stuur dan een mailtje naar tweedehands@tritondivers.be met daarin een duidelijke foto (of foto's) van wat je te koop aanbied, een duidelijke beschrijving met vermelding van maten (kledij, trimvest,...), type aansluiting (vooral voor automaten), eventueel het aantal duiken dat je ermee gedaan hebt en voor flessen het volume, of ze gekeurd moeten worden of niet en de maximale druk (200 of 300 bar).
Vermeld zeker ook de prijs die je er voor vraagt en jouw contactinformatie. 
Voor alle duidelijkheid, wij, als club geven jullie hier gewoon een platform om jullie materiaal aan te bieden, met de koop/verkoop zelf hebben wij niets te maken en nemen we ook geen verantwoordelijkheid.
Op het moment dat jouw materiaal verkocht is hadden we graag terug een mailtje van jou op tweedehands@tritondivers.be zodat wij dit kunnen verwijderen op de pagina.

Nog een kleine tip, als je gecontacteerd word door personen van buiten de club, let dan zeker op als er aangeboden wordt om alles via koeriersdiensten te regelen, in geval van twijfel, niet op ingaan.

Klik op onderstaande knop om de voorwaarden te aanvaarden en het beschikbare materiaal te bekijken.

Ik ga akkoord met de voorwaarden