Erik Van Hoecke - Voorzitter

Per toeval eigenlijk in de duikwereld gesukkeld. Hiervoor wees er eigenlijk niets op dat ik ooit zou duiken. Misschien ligt het wel aan de documentaires uit de jaren 70 van Jacques Yves Cousteau? Na een initiatie in 2002 heb ik de trainingen gevolgd bij een duikclub in Lebbeke. In 2003 ben ik overhaald geweest om de cursus Open Water Diver te volgen. Sindsdien is het hard gegaan. 2004 Advanced Open Water - 2006 Rescuediver - 2008 Divemaster - 2009 EFR instructeur, Open Water Instructeur - 2010 Specialty Instructeur: Equipment, Drysuit, Nitrox, Wreck, Deep, Digital Underwater Photographer - 2012 Master Scubadiver Trainer.

Roger Louis - Secretaris

Hoi, ik ben Roger, geboren in 1960 en secretaris van Tritondivers. Ondertussen gelukkig gepensioneerd, in een vorig (beroeps)leven zat ik in de ICT wereld. Ik speel nog altijd graag met computers en dergelijke, maar liefst zit ik onderwater met een goed gevulde (duik)fles natuurlijk.
Roger is Padi Rescue Diver.

Jurgen Van Theemsche - Penningmeester

Tussen mijn eerste en tweede duik zitten er ongeveer 20 jaar levenservaring boven het wateroppervlak. Niet dat het tegengevallen was, maar het leven loopt onvoorspelbaar. Nadien toch terug de sprong gewaagd en bij een clubke in Wachtebeke terecht gekomen, waarmee ik intussen ook al wat jaren mijn meeste duiken mee doe.